onsdag 9 juni 2010

Långtråkighet

Vissa dagar känns hur långa som helst. Allt känns som en bra idé, om det innebär att man gör någonting - vadsomhelst. Så fruktansvärt långtråkigt... Till och med så att man diskar och städar, och det känns roligt! Omväxling förnöjer, heter det väl. Det jobbiga med såna här långsamma dagar är att det känns i stort sett omöjligt att hitta på något vettigt att göra. Tur att det åtminstone finns ett par vettiga program på TV nu mot kvällen, och att man har ett rejält förråd med musik för när TV'n inte kan leverera.

Det enda positiva med såna här dagar, som jag kan komma på just nu, är att man uppskattar mer vanliga dagar. Dagar där man faktiskt pratar med folk och har sällskap känns som en avlägsen dröm. Som tur är så vet man ju att det kommer ändras, och imorgon blir en strålande ny dag! Eller nja, prognosen är väl att vädret ska fortsätta - men det kommer vara molnigt på ett helt fantastiskt vis.

Hade besök igår, kollade film - ska nog kolla film idag igen, det är ett trevligt sätt att fördriva tid! Fast blir väl antagligen att kolla film själv idag, ändå helt ok. Ska väl börja klura lite på morgondagens filosofilektion också. Fast tills dess så blir det en ny topp 5 låtar!

1. Millencolin - Ray
2. The Offspring - Nitro
3. Danko Jones - Had Enough
4. Rise Against - Savior
5. Rammstein - Donaukinder

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar